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2. The Administrations agree, however, to assign to
Statian, which, by reason of their nature, are capable of
ausing serious international interference, frequencies and
types of waves in conformity with the rules for the dis-

tribution and use of waves as set forth below.
3. The Administrations also undertake to assign
freqpencies to these stations, according to the type of

Service, in conformity with the table of distribution of
frequencies (see table below).

4. In the case where bands of frequencies are
assigned to a specific service, the stations engaged in such
Service must use frequencies which are sufficiently remote
from the limits of such bands as not to produce serious
Interference with the working of stations engaged in ser-
Vices to which the immediately adjacent bands of fre-
Quencies are allotted.

5. (1) The frequencies assigned by the Adminis-
trations to gl fixed, land and broadcasting stations and the
Maximum power contemplated must be notified to the

ureau of the Union for publication, when the stations in
Question are intended to carry out a regular service and
are capable of causing international interference. The
'®quencies on which a coast station receives in carrying
out a specialized service with ship stations using stabilized
tra?smitterS, must also be notified to the Bureau of the
lon for publication. Frequencies must be chosen so as
0 avoid, as far as possible, interference with international
Services of the contracting countries which are being carried
Y existing stations of which the frequencies have
alr‘?ady been notified to the Bureau of the Union. The
Dotifieation stipulated above must be made in accordance
With the provisions of Article 15, section 1, (b) and
Pbendix 6 hefore the frequency is brought into use and
ear}y enough to permit Administrations to take all steps
Which Seem to them to be necessary in order to ensure the
Proper working of their services.

A (2) (a) When, however, the frequency which an
dmlnlstra’cion intends to assign to a station is a fre-
Uency outside the bands authorized by the present Regu-

18 for the service in question, this Administration shall
ke the notification provided for in the preceding sub-
pial'agra,ph, by means of a special announcement at least

i X months before the frequency is brought into use and,

Urgent cases, at least three months before that date.

o8 () The procedure for notification indicated above

intal also be observed when an Administration has the

'ncentlon-Of Increasing the power, or of authorizing an
. "€ase in the power, or a change in the conditions of

lation of g station already working outside the author-
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altered, S, even if the frequency used is to remain un

(€) In the case of stations which, at the time of

p'nts:‘y Into force of the present Regulations, are already
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